het trio
Home
Nieuws
Onze meiden
Beau
Amy
Blitsey
Nest Amy 2003
Nest Amy 2004
Nest Blitsey 2005
Nest Amy 2007
Fotoalbum
Contact
Links

Blitsey


blitsey Onze jongste hond is Blitsey, die we gehouden hebben uit ons eerste nest met Amy. Een uiterst aanhankelijke hond met een pittig karakter. Wanneer u op deze link klikt, dan ziet u haar stamboom.

Als je begint met fokken, is het altijd spannend na het eerste nest hoe het ervoor staat met de heupen en ellebogen. Vanzelfsprekend waren we erg ingenomen met het resultaat van het onderzoek: Heupen en ellebogen zijn prima. Onder deze link ziet u haar certificaten.
Een toelichting op deze onderzoeken, leest u wanneer u op
deze link klikt (is een pdf-bestand).

blitsey als pup Op 19 september 2004 zijn op de kampioenschapsclubmatch van de NLV de ogen van Blitsey onderzocht. Uitslag: alles vrij! Prachtig dus! Op 12 augustus 2005 hebben we de ogen van Blitsey opnieuw laten onderzoeken. In verband met mogelijke plannen met Blitsey hebben we haar ogen op 7 maart 2008 weer laten onderzoeken. En opnieuw: alles vrij! De uitslag van het laatste onderzoek vindt u hier.


Vanaf 2004 zijn we met Blitsey bij Trainingsgroep de Buzerd gaan trainen. De grote wens was het halen van een KNJV-B diploma. Alle begin is moeizaam, zo ook met onze Blits. Maar de aanhouder wint! blitsey met eend Op 3 september 2005 werd het fel begeerde papiertje gehaald. Op 27 augustus 2005 tijdens de onderlinge proeven liet ze al zien dat ze het kon, maar dan moet het op de echte proeven natuurlijk wel gebeuren. Wanneer u
deze link aanklikt ziet u het diploma en het certificaat.

Ook Blitsey heeft op de shows resultaten behaald. Zowel op de kampioenschapsclubmatch als op de tentoonstelling in Utrecht. De kwalificaties kunt u bekijken onder deze link.